adv

Monday, June 7, 2010

Camerun Highlund (revenge)

Nampak gayenye abglong aka abg gagah atau name yg lg glamer abg perot telah pon mengepost terlebih dahulu cite kat camerun highlund neh.so kitorg sambung je episod ke 2.

ni leh gak la dikatekan pra honey moon utk si ciky & si bum.walopun dah 3 bulan kawen, tp masih tiade kesempatan nak g honeymoon.mybe passport si ciky dah tamat tempoh (oops teranggap die pekerja nepal plak..ni sume abg perot nye pasal)

si tembam (bam) & si cikeding (ciky)


abg perot juga berhoneymoon bersame wife nye & anak gebu mereka di mane ade pepatah melayu yg mengatakan 'dimane tumpahnye kuah kalau x kat nasik' amat seswai dgn family abg perot ini..mari kita saksikan bersama2..

sori cuna..xpasal2 je ko kene..xpe ni namenye gado2 mesra2 bersame ipar duai

mase kat ladang teh skali lagi abg perot cube menyembunyikan perotnye..trimekaseh kepade mak yg berjaye menjadi penghalang.hahaha tp view kat cni mmg santekkkkkk arrr..rase mcm tenang je..tenang gile sampai leh lupekan kenangan dibom oleh anasir2 yg lebih kejam dari pengganas..senak idong wooo....yg kes ni plak trime kaseh byk2 kat ayah sbb belanje kitorg teh halia yg mmg dpt menghasilkan bom yg terbaik dr ladang..


iklan jap : tolonglah jawab soklan kuiz ni
*tips jawapan CSI - muke sape yg mcm memaksa bom keluar?


sebelum gerak g tpt lain, ibu dan anak ini sempat berposing bukan main..sekali lg pepatah mane tumpahnye kuah kalo x kat nasik amat seswai dgn trip to camerun highlund kali ini..cayalah mak



si ciky sdg menikmati keindahan ladang teh..tp disebaliknye tiade sape yg tau bom apekah yg sdg diproses lps minum teh halia..

emak berlakon kunun2 tgh
menunggu kekasih hatinye
aka che din yg sibuk menyeting tripod beliau



pastu kitorg g red farm, strawberry,tomato,segale sayur2, kaktus, pokok bunge sume adelah..coler sayur2 tu mmg sgt menggiurkan..slurppp!! tau bwk nasik putih ngn smbal belacan awal2.leh petik sayur wat ulam makan kat situ gak..(sbnarnye menyesal order food yg based on strawberry byk2..hasil ketamakan masing2, akhirnye byk yg x abeh)


sangat menggiurkan bukan?













*si bam & adik ipau (ain ) tgh beratur nak beli food
(muke2 tamak mcm xpernah tgk strawberry)



*stroberi waffle & stroberi sundae kot..kesian..xabes pong..


banyak lagi gambar2 menarik yang nak di letakkan dalam blog ni. tapi disebab kan virus perot byk merosakkan gambar kami..so kami batalkan hasrat meletakkan gambar2 tersebut di sini.

7 comments:

RyuJi said...

hensem gile muke i smbil pegang olympus AK47 ayah tuh..lolx
muke lega sbb berjauhan ngn si pengentut pon cantik gak..wakakakk

nanad said...

org yg dah wat salah salunye xkan ngaku tu salah die. seperti org di atas ni ngn bom2 nye...

areyoy said...

Semua gambar yang dipaparkan adalah superimpose. Jangan percaya gambar2 diatas. Sila tutup blog ini.

LynnLyana said...

saya sokong encik abg perot! sila tutup blog ini..hi abg perot.. i love you..knp abg perot singgah kt blog warga nepal ini abg perot?

RyuJi said...

dasat kan gambar mak yg ditangkap oleh abg hensem perut menten..10 taun bertape blom tntu dapat amik gamba macam tu..ayah pasti jeles..

RyuJi said...

amaran keras!!jgn curi gambar mak letak kat blog korang..gambar korang sume tak lawa..haha..buang saja gambar2 itu...

sara said...

akakakak hala perot kuah..perot nasik....halaaaaaa

Related Posts with Thumbnails