adv

Monday, June 14, 2010

wedding angah kek PD yo

puhh ado 3 kenduri kawin time ni. tak cukop kaki den nak poie, sory kek abg TM zek den mmg tak sompek nk poie kawin ekau, padohal tak jauh mano pon..rugi botul den, donga donganyo ekau ado buek ayam golek..siap bungkuih bawak balik katonyo...rugi2..

ok sori den morapek sket kek atas tu. kito torus kan acora kito yang sobana eh, den nk cito pasal kawin angah sopupu den kek pd ni hah..tapi dah ngntok pulak.besok nk poie kojo..den kasi tengok gamba dlu la yo

apo macam angah spupu den cun tak?sori la dio da berpunyoo



ni la bantal poluk angah yg baru, bukan main suko laie dapek kawin ngn angah, kemain doa dio..haha..tu doa ko topuk tangan tu..huahua


update coming soon, den dah ngntok dah..


nak dipanjangkan dan diporhangatkan laie crito den. den tibo kek umah mak lang (mak angah) malam hari sabtu dongan orang rumah den la sapo laie kalo bukan si bum. den sampai2 jo deorang sumo tongah sibuk mongomas rumah, pakai inai pongantin, ni antaro gamba gamba yang borjayo den snap kan,
ni dio vid-man kito..hidop visionvibe 10x

gaya tak propesional kak sarah

gambo den tak ado. sobab den tak tolong. den tengok ajo. den buek kojo2 bahayo ajo macam melotakkan papan tando arah rumah pongantin tatkalo tongah malam menjolmo...so tak do la gamba den..sobab kalo amik tatkalo mlm macam mano nk nmpak..den invisible yo.huahuahua..

so keesokkan pagi nyo den tak tau brapo kali lafaz time akad nikah sobab den sibuk tengok awek mundar mandir kek lua..maklom lah inai kek tangan dah mulo nk ilang..den dah mulo nak monggatal..kekekeke..tak do lah den main2..den nk jadi suami soleh mithali dan hensem...takkan lah den buek pokaro2 maksiat mato  tu..ish2 ish2
ni dio gamba lopeh akad nikah..

lopeh ajo akad nikah sume sopupu sopapat den dah mulo naik sheikh.bukan apo kito sajo nk hibor kan diri smbil monunggu pogantin bosiap nk naik polamin...mau tak nyo karoke set tu bau ajo pasang kitoorang dah molalak dlu dah..

ni akak den..tak cantik bukan?sila abaikan gambar ini..sekian..

pongantin tongah bosiap ni ha..

memang sodap suaro den..goreng pon sodap kato tok yaya

klo suaro sodap tu tak po lah..ni nyanyi macam nk monghalau kan orang yg datang mau nyo maklang tak marah..lalu karoke session di haram kan dan monyobab kan kami mengamok
ini la ahli persatuan yang memberontak..KAMI MAU KAROKE!!

kami mogok lapar..tp tak di hapek dek maklang..lalu si cuna monjadi mangso eh..
nmpak tak muka president persatuan yang betul2 marah!!sungguh tahi bukan?

pengamokkan persatuan cucu cucu tok yaya bertemakan "kami mau karoke" telah berlaku..persatuan yang di ketuai oleh kak sarah yang bengang kerana tak dapek nk mononjol kan bakat eh dongan lagu hukum karma dendangan awie tidak membuahkan hasil..karoke session tetap di boku kan oleh maklang solaku tuan rumah pado hari tu..nmpaknyo pomboikotan tak mendatangkan hasil, majlis angah bojalan dongan baik sekali..padan muko korang.. sapo soh momokak kan mak lang dah marah dah..padan muko,,padan muko..gud gud beri gud tarik misai kluar janggut..huahuahau


dalam kesibukan majlis..tak den sangko brad pit pon maklang jomput..tak sangko botul brad pit datang siap dokong si cuna lagi..sompek gak den snap kan gambo dio buek konangan abadi..
thanks brad pit for coming..YA ALLAH hensem nye beliau

pojalanan majlis mmg menarik..cuaco pon bagus..den pon makin lamo makin hensem..kotiak pon dah masam..den pon molarikan diri balik rumah nenek gi mandi..

disobabkan kan den da malas den raso baik den lotak ajo gamba2 kek sini..malas nak meghapek..tak do maknonyo meghapek petang2 ni..sobanaeh den ado oder beger king BK double large. maklum lah hari ahad ni mmg time den makan fast food. orang rumah den ado ondo nk boli kek OU so sambil ponek monunggu apo kato den makan beger king..tapi sebelum makan tu den nk meghapek dlu..so korang baco la..klo tak nak baco..gi selak blog 530pm den tu..ponek den taip korang tak nk baco..cis..den nk makan dlu..nyum nyum
beg president posatuan kono ragut oleh mak cik kantin..sempat juga makcik tu kentut sambil melepas kan gas beracun..pasti anda tau sapo yang kontut bukan?
ni dio kek angah dan suami..tahniah angah..semoga berkekalan dunia & akhirat..

**kepada vid-man brad pit pesan apesal tak mintak dio buek ucapan..ponek dio gunting ghambut somato2 nak buek ucapan..cis..

5 comments:

areyoy said...

bile mase brad pit buat pembedahan kulit? mendung aje.

LynnLyana said...

kenapa tetiba brad pit jd itam???

RyuJi said...

sorry brad pit sun burn kat malaysia..ingat tak panas ke malaysia..cis..

sara said...

brat pit ke nih??OOOo bila lak buat pembedahan plastik mcm negro je

nanad said...

negro pon lg hensem kak sarah

Related Posts with Thumbnails