adv

Tuesday, June 15, 2010

Income nuffnang pertama 0.5juta??

thanks kepada yang menyapot blog cikybum yang picisan ini..terutame skali mereke yang tak putus2 memberikan komen walaupon aku cek mmg tak de komen pon..wakkakak..

tapi kiteorg masih lagi perasan popular..masih tetap berdiri teguh dengan blog kami..

ape?
kami ahli nuffnang?
ya betul kami ahli nuffnang, baru seminggu kami join nuffnang kami dah berjaya mengumpulkan 0.5juta, banyak bukan? walaupon kami di kutuk oleh abg perut dan akak kentut, kami tetap berdiri teguh..ini lah balasan untuk orang yang berusaha, teringat pesan mak mase kiteorg mule2 nk buat blog..

"ciky ko nk buat blog kene bersungguh2x, usaha itu tangga kejayaan, pedulikan ape kaklong ngn banglong ko kate..die nk soh tutup ke nk soh bakar blog ke.. ko terus kan jugak ciky..mak sentiase mendoakan kejayaan ko"


teringat plak pesan ayah ku sebelum aku menjejakkan kaki keluar dari rumah menuju ke kota

"ciky ayah pasti blog ko pasti berjaye..ko hensem macam ayah gak..mesti ramai peminat..perut mantap tak boroi macam tuttt!!! ayah yakin ciky!!ayah yakin!! abai kan kutukan mereke2 yang cemburu dengan perut mantap ko tu.."

Thanks mak & ayah sebab support yang tak berbelah bahagi kat anak mu ini buat blog..
kini anak mu dah bergelar jutawan
ini buktinya mak....
ini buktinya ayah...
ini buktinya....

nuffnang RM 0.50 juta..

Dengar khabarnye, blog abg perut hanye mendapat income 0.25 juta saje?? kami taknak berceloteh panjang lagi..harap anda tutup blog anda dengan segere!!! RM 0.25 sen adalah amat memalukan....sekian..


SILA TUTUP BLOG ANDA!!

10 comments:

nanad said...

hahaha dah leh beli sony bravia..jum2!!

areyoy said...

Dey thamby. 0.25 juta tu untuk satu blog! klu 2 blog same aje ngan ko punye. deyyy....jgn main2 haaaa......

RyuJi said...

cis nuffnang kiteorg untuk 1 blog la...
sila tutup blog anda..hahhaha...

RyuJi said...

sile tekan gambar untuk lihat hasil 25 sen tu dr blog cikybum ok :P

orang lemah mmg byk alasan..sila tutup blog anda..whahah

nanad said...

ye btol..sile klik dulu pic itu & tgk ianye dr cikybum semate2..tiade blog lain seperi nasmelle-mushroom okehhhhh

iniAKU said...

akan ak pikirkan utk tutup belog aku.haha

Colourful life said...

wah..kenape gaduh2 nieh..
^_6...taniah2..hihk

RyuJi said...

wakakkak tahniah itu amat menhinakan kami..wahaha

areyoy said...

Blog ini sudah lama tak update. Sila tutup blog ini. Semua orang sila pegi ke blog saya. Blog ini tak best. Sekian.

Wan Perlis said...

aku tak register lagi nuffnang ni

Related Posts with Thumbnails