adv

Wednesday, June 2, 2010

Tudor Gold Chocs

Kepada peminat coklat, saya ada coklat TUDOR GOLD yang lebih murah, lagi murah banyak dari harga kat Giant even tengah promotion pon. Tapi stock terhad. so kalau kawan2 nak bagitau la ye..cepat selagi stok masih ade. tak banyak dah tinggal .cokelat TUDOR GOLD ni memang best. Tapi yang penting HALAL :)

Update : stok dah tinggal sikit, Pade kawan2 office saye or kawan2 sang kekasih saye yang nak tu, bagi tau la ye..

Chocs ni ade dlm :
3 rupe - bar, box & bottle
2 jenis choc - dark choc & milk choc

Leh la if nak hadiahkan kat sape2 or nak mengunyah di kala kemalasan nak trun bawah beli lunch ke or nak wat hantaran ke kan3










5 comments:

LynnLyana said...

ala..saya sungguh terkeliur..saya lupa la nk bwk balik choklat tuh kt rumah..
nnt balik kampung bwk eh.

areyoy said...

Sila betulkan tarikh blog anda. atau tutup terus blog anda.

nanad said...

kaklong : org bwk balik kg pastu kaklong tlg jual hehehe
banglong : sekali lagi banglong menjadi seorg yg keji..hahahahah

sarah said...

akakakaka cemas sila berhati2 apa bila melangkah okay..maaf ada gangguan tahik semalam wakkakaka

RyuJi said...

yeayyy coklat dah habiss

Related Posts with Thumbnails